среда, 23. март 2016.

VIDEO: KASTRO NIJE DOZVOLIO OBAMI NI PO RAMENU DA GA POTAPŠE!

Svi u vrhovima mariometskih država nastalih na tlu SFRJ bili bi presrećni da ih Barak Obama „lepo pogleda“. Svi bi bili još srećniji da ih baš on potapše po ramenu. Ali, ima neko na koga Obamin pogled ne deluje kao zmijski na žabu.

Prilikom izlaska pred novinare u Havani, Obama je – odmah posle protokolarnog rukovanja – pokušao da potapše po ramenu kubanskog lidera Raula Kastra, možda i da ga „blago zagrli“. A on mu to – nije dozvolio!
Pogledajte video. Snimak svedoči da je Kastro „presreo“ Amerikančevu ruku i – posle „neugodne sekunde“ – podigao je uvis. Sa osmehom.
I Obama je – šta bi drugo – na „incident“ odreagovao osmehom. Ali, kakvim!
Zapadni mediji – naročito The Daily Mail – pokušavaju da sve interpretiraju drukčije. Povoljnije po Obamu i SAD.
Tvrde je Kastro pokušao da podigne Obaminu ruku „u znak jedinstva među narodima“.
Washington Post tvrdi da Kastro naprosto „nije u dobrom momentu uhvatio Obamu za ruku“.


1 коментар:

  1. Ako bolje pogledate video, biće vam jasno da je g. Kastro želeo obaminu ruku podići u vis što bi bilo sasvim u redu da obama nije svoju ruku "omlitavio" , ko zna iz kojih razloga i ruka mu nije bila ispružena zato je bilo videti ono što se piše u komentarima. Da čovek nije postao od majmuna bilo bi malo čudno kako je obama mlatarao rukom pošto ga je gospodin zbog svoje višine, upravo uhvatio za taj deo ruke da bi omogućio obami ispruženu ruku podigne u najviši položaj "majmunsko mlataranje" obamine ruke iznad glave gospodina Kastra je bio razlog dokaz više da obama nije tako inteligebtan da bi razumeo zašto ga je G. uhvatio za taj deo ruke. Znači ( po mom mišljenju) da se je obama izgubio na momente i proradio mu onaj gen da je postao od majmuna pošto upravo majmuni tako " mlataraju" rukama.

    ОдговориИзбриши